Харлан повернеться до змагань у травні

Поділитися
Харлан повернеться до змагань у травні Харлан виступить на світовій першості © НОК України
Новий президент Федерації фехтування України чекає повернення лідера збірної в травні.

Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан після операції і відновлення може повернутися на доріжку в травні. Про це розповів Президент Федерації фехтування України Вадим Гутцайт.

"Ольга Харлан проходить реабілітацію після операції. Вона справжній професіонал і включилася в роботу, займається загальнофізичної підготовкою, вже стала брати в руки зброю. Якщо все буде нормально зі здоров'ям, у травні ми побачимо Ольгу на доріжці. Форсувати не потрібно, головна наша мета – це Токіо. Звичайно, вже в цьому році вона буде виступати на чемпіонаті Європи, і на чемпіонаті світу", - повідомив Гутцайт.

Нагадаємо, в жовтні минулого року фехтувальниця вперше в кар'єрі перенесла операцію, так як відчувала проблеми з правою кистю.

На минулій Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро Ольга Харлан завоювала дві медалі - "бронзу" в індивідуальній першості, а також "срібло" у складі жіночої збірної з фехтування на шаблі. Крім того, в активі фехтувальниці "золото" Пекіна-2008, а також "бронза" Лондона-2012.

Раніше Ольга Харлан заявила, що планує виступити на Олімпіаді у Токіо.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі