Харківський бразилець Жажа передав привіт колишньому босові Ярославському

Поділитися
Харківський бразилець Жажа передав привіт колишньому босові Ярославському Жажа: привіт Ярославському! © PeterQ, forum.autoua.net
Легіонер "Металіста" розповів про цілі на сезон і прокоментував своє повернення в українську команду.

На початку року бразильський нападаючий Жажа Коелью повернувся в Київ після того, як покинув "Металіст" у 2010-му. Нагадаємо, що протягом трьох років футболіст виступав у турецькому "Трабзонспорі", єгипетському "Аль-Ахлі", а також на батьківщині в "Інтернасьоналі".

Газеті "Спорт-Експрес в Україні" він розповів, що вже познайомився з новим власником і президентом клубу Сергієм Курченком, але при цьому цінує зусилля попереднього боса команди Олександра Ярославського, завдяки якому опинився у Харкові.

"Мій трансфер у "Металіст" був особистою ініціативою Олександра Владиленовича. Я йому дуже вдячний за довіру. Дуже засмутився, коли дізнався, що він покинув клуб. Впевнений, що наш колишній президент щасливий і у нього все гаразд. "Металіст" не був би "Металістом" без участі цієї людини", - з упевненістю зазначив Жажа.

У той же час нападник пообіцяв, що зробить все можливе, щоб уболівальники швидше забули невдачі його команди в Лізі Європи і раділи перемогам у чемпіонаті України.

"Не хотілося б прогнозувати, але обіцяю зробити все, щоб реабілітуватися перед уболівальниками за виліт з Ліги Європи і зайняти в чемпіонаті максимально високу позицію, - сказав бразилець. - Все починається спочатку. Я не веду статистики і не відчуваю особистих симпатій або антипатій до конкретного суперника. Мені відомо лише, що восени "Дніпро" виглядав краще, а кияни десь недотягували. Але така ситуація може кардинально змінитися після зимової паузи. Не треба дивитися на опонентів. Мене цікавить тільки моя команда".

Нагадаємо, що напередодні відновлення чемпіонату України 1 березня "Металіст" посідає четверте місце, відстаючи від "Динамо" на одне очко, від "Дніпра" - на два, а від лідера "Шахтаря" на 15 пунктів. !zn

Читайте також:

Сабо: Українським клубам не вистачає характеру

Перед зустріччю в Лізі Чемпіонів "Боруссія" зіграла внічию, а "Шахтар" програв "Динамо"

Донецький "Шахтар" забив двічі, але цього не вистачило для перемоги над "Боруссією"

Поступившись "Бордо", "Динамо" слідом за "Металістом" і "Дніпром" вилітає з Єврокубків

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі