Хачеріді подовжив контракт із "Динамо", припинивши розмови про перехід у "Шахтар"

Поділитися
Хачеріді подовжив контракт із "Динамо", припинивши розмови про перехід у "Шахтар" Хачеріді підписав новий контракт з "Динамо"
Лідер оборони київського клубу, який влітку відмовився переходити у "Шахтар", продовжив трудові відносини зі своїм клубом.

Захисник "Динамо" Євген Хачеріді підписав новий п'ятирічний контракт із "Динамо".

Спочатку про це повідомили ЗМІ, а потім, увечері 6 жовтня, інформацію підтвердили у клубі.

Про фінансові умови, на яких було підписано угоду, не повідомляється, проте джерела кажуть, що їх було значно покращено.

Таким чином, питання про зміну клубу для Хачеріді, яким активно в літнє міжсезоння цікавився донецький "Шахтар", поки не актуальне. Принаймні, до зимового трансферного вікна. Між тим, у "Динамо" готові розглянути пропозиції щодо придбання футболіста лише від європейських клубів, повідомляв президент Ігор Суркіс у кінці літа.

Нагадаємо, "Шахтар" пропонував за талановитого центрбека спочатку 12 мільйонів євро, а потім збільшив пропозицію на три мільйони. Проте у "Динамо" відповіли відмовою. Трохи пізніше головний тренер Олег Блохін заявив, що готовий відпустити лідера оборони за 35 мільйонів євро.

Примітно, що напередодні на сторінці генерального директора "Шахтаря" в мережі "Фейсбук" з'явилося повідомлення про те, що "Шахтар" підписав контракт із Хачеріді, а сам футболіст приєднається до донеччан у зимове міжсезоння. Суммма трансферу склала 22 мільйони, повідомляв Палкін. Трохи пізніше повідомлення було видалено, а низка ЗМІ повідомила, що подібні новини - справа рук хакера, який зламав аккаунт Палкіна.

Відзначимо, що у нинішньому сезоні Хачеріді провів за "Динамо" 15 матчів, виходячи на поле в основі майже в усіх офіційних поєдинках команди. !zn

Читайте також:

"Динамо" розгромило донецький "Металург", забивши дев'ять м'ячів вперше за три роки

Фоменко викликав на вирішальні матчі відбіркового циклу лише одного новачка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі