Гвоздик нокаутував колишнього претендента на чемпіонський пояс

Відео
Поділитися
Гвоздик нокаутував колишнього претендента на чемпіонський пояс Гвоздик здобув легку перемогу © USA Today
Український боксер успішно пройшов перевірку сильним суперником.

Олександр Гвоздик здобув десяту перемогу на професійному рингу. Український представник напівважкого дивізіону в Лас-Вегасі без проблем здолав француза Наджиба Мохаммеді, який раніше претендував на чемпіонський пояс.

Колишній боєць "Українських отаманів" не зазнав проблем з більш досвідченим опонентом. У першому раунді Гвоздик більше приглядався до дій суперника, а вже в другій трихвилинці почав наносити точні удари, один з яких на контратаці відправив Мохаммеді у важкий нокаут.

Варто відзначити, що цей успіх приніс Гвоздику вакантний титул чемпіона за версією NABF в напівважкій вазі. Це десята перемога українця у професіоналах і восьма - нокаутом. Нагадаємо, за підсумками 2015 року Гвоздик був включений до десятки найперспективніших боксерів планети.

Читайте також: Гвоздик у першому раунді нокаутував американського боксера

Головною подією вечора боксу в США став прощальний бій філіппінця Менні Пак'яо проти місцевого бійця Тімоті Бредлі. Легендарний ветеран активно працював серіями ударів, двічі відправивши Бредлі в нокдаун, що дозволило Пак'яо в підсумку впевнено перемогти за очками - 116:110 у всіх трьох суддів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі