Гусєв не потрапив в заявку "Динамо" на чемпіонат України через непродовжений контракт

Поділитися
Гусєв не потрапив в заявку "Динамо" на чемпіонат України через непродовжений контракт Гусєв поки не підписав новий контракт © ФК Динамо
Ветеран київського клубу має офіційно продовжити угоду.

Олег Гусєв не потрапив в заявку "Динамо" на чемпіонат Прем'єр-ліги сезону 2016-2017, так як у півзахисника не продовжено контракт з київським клубом.

Як стало відомо Dynamo.kiev.ua, незважаючи на повідомлення агента Гусєва Вадима Шаблія про те, що гравець залишається в "Динамо", на даний момент нова угода ще не підписана. А значить, включення Гусєва в заявку "Динамо" на даний момент технічно не має юридичних підстав. Повідомляється, що цей нюанс, ймовірно, буде виправлено найближчим часом.

Що стосується Олександра Рибки, то голкіпер поки що не був включений в заявку киян, так як у нього через 4 місяці закінчується контракт. З урахуванням перебору в команді воротарів, до матчу за Суперкубок України Рибка включений в заявку не буде. Вже після матчу за трофей тренерський штаб буде приймати рішення щодо воротаря.

Також відзначимо, що Микита Корзун і Валерій Федорчук в заявку "Динамо" включені. Спочатку з технічних причин на сайт УПЛ потрапила неповна заявка киян, в якій не було прізвищ Корзуна і Федорчука. У той же час тепер зникли з заявки Артем Кравець і Максим Коваль.

Нагадаємо, новий сезон в Україні стартує 16 липня матчем за Суперкубок України "Динамо" - "Шахтар".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі