Григорій Суркіс зберіг посаду віце-президента УЄФА

Поділитися
Григорій Суркіс зберіг посаду віце-президента УЄФА Суркіс є віце-президентом УЄФА з 2013 року © detskiymir.vn.ua
Почесний президент ФФУ продовжить працювати в європейському футбольному союзі.

Григорія Суркіса переобрано на посаду віце-президента УЄФА. Про це сказав генеральний секретар організації Джанні Інфантіно, підбиваючи підсумки виконкому європейського футбольного союзу, який пройшов у Празі.

Повний список заступників Мішеля Платіні виглядає так: перший віце-президент - Анхель Марія Вільяр Льона (Іспанія), другий - Маріос Лефкарітіс (Кіпр), третій - Джанкарло Абете (Італія), четвертий - Григорій Суркіс (Україна), п'ятий - Міхаель ван Прааг (Нідерланди). Крім того, норвежка Карен Еспелунд була переобрана в виконком ще на 4 роки в якості жіночого представника.

Нагадаємо, Григорій Суркіс вперше був обраний віце-президентом УЄФА у травні 2013 року. Раніше він входив до складу Виконавчого комітету УЄФА, а також був головою Комітету УЄФА зі змагань для збірних і заступником голови Комітету УЄФА зі стадіонів та безпеки. До вересня 2012-го Суркіс очолював Федерацію футболу України.

Читайте також: ЗМІ: Блаттер не залишиться президентом ФІФА

Додамо, що на засіданні виконкому УЄФА було прийнято рішення трохи пом'якшити правила фінансового фейр-плей. Зокрема, були знижені допустимі суми збитковості для клубів. Також в оновлених правилах будуть враховуватися несприятливі умови, у яких можуть опинитися клуби через економічні потрясіння або важкий стан регіонального ринку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі