Гравець збірної України Громов залишив "Ворсклу"

Відео
Поділитися
Гравець збірної України Громов залишив "Ворсклу" Громов може перейти в "Динамо" © football.ua
Полтавська команда розлучилася з багаторічним лідером.

Півзахисник Артем Громов розірвав контракт з полтавською "Ворсклою", отримавши статус вільного агента.

"Керівництво клубу підтримало і ми розірвали контракт за обопільною згодою. У мене півроку контракту залишалося. Вони завжди виконували свої обіцянки. Навіть у такі непрості часи, намагаються тримати слово. Майдановичу (Олегу Бабаєву, - прим. ред.) окреме спасибі, сподіваюся, він мене чує. Він мене дуже багато раз підтримував, я йому дуже вдячний. Вдячний всім: стадіону, базі, тренерам, команді, у нас просто чарівний колектив", - сказав Громов прес-службі "Ворскли".

26-річний півзахисник виступав за "Ворсклу" з 2007 року, відігравши у футболці клубу 132 матчі, в яких забив 25 голів. Також в активі футболіста два поєдинки за національну збірну України.

За інформацією XSPORT.ua, Громов продовжить кар'єру у складі київського "Динамо", з яким підпише контракт найближчим часом. При цьому президент киян Ігор Суркіс в одному з інтерв'ю відмовився підтверджувати можливий перехід гравця.

Читайте також: Яковенко залишив "Динамо"

Нагадаємо, першим новачком "Динамо" у міжсезоння став нападник Олександр Гладкий, який покинув донецький "Шахтар" на правах вільного агента.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі