Гравець "Шахтаря" Коваленко визнаний найкращим футболістом України до 21 року

Поділитися
Гравець "Шахтаря" Коваленко визнаний найкращим футболістом України до 21 року Коваленко став найкращим у віці до 21 року © ФК Шахтер
Півзахисник вже зараз є лідером "гірників".

Півзахисник донецького "Шахтаря" і збірної України Віктор Коваленко визнаний найкращим футболістом у віці до 21 року за підсумками 2016 року. Голосування відбулося в рамках проекту "Золотий талант".

У голосуванні брали участь футбольні експерти, серед яких тренери та журналісти. Коваленко в сумі набрав 423 бала, тоді як у що зайнявшого друге місце вінгера ПСВ Олександра Зінченка 213 очок. У п'ятірку найкращих також увійшли форвард "Динамо" Артем Бесєдін (153), захисник "Зорі" Едуард Соболь (145) і півзахисник "Дніпра" Валерій Лучкевич (122).

В поточному сезоні Коваленко провів за команду Паулу Фонсеки 22 матчі, забив 7 голів і віддав 1 результативну передачу у всіх турнірах. Крім того, в березні минулого року півзахисник дебютував у складі збірної України.

Нагадаємо, найкращим футболістом України за підсумками минулого року був визнаний лідер "Динамо" Андрій Ярмоленко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі