Гравець "Дніпра" Матеус зізнався, що відхилив вигідну пропозицію із Катару

Поділитися
Гравець "Дніпра" Матеус зізнався, що відхилив вигідну пропозицію із Катару Матеус в останньому турі забив "Шахтарю" © ФК Днепр
Бразильський нападник влітку міг змінити клуб, але поки не бажає догравати за гроші.

Нападник "Дніпра" Матеус розповів про те, що відхилив вигідну з фінансової точки зору пропозицію, яку отримав від одного з катарських клубів.

"Моєму агентові надійшла ще одна пропозиція. Але ми її відхилили! Раніше була пропозиція з Китаю, а зараз до нас звернувся катарський клуб. Обидва варіанти змогли б захистити моє майбутнє і майбутнє моєї родини", - написав Матеус на своїй сторінці в Facebook.

Бразилець підкреслив, що планує і далі грати за "Дніпро" і залишатися професіоналом: "Я, як і раніше, буду залишатися професіоналом, продовжуючи з ентузіазмом і любов'ю виступати за "Дніпро". Бог буде благословляти мене, забезпечуючи нормальні умови в майбутньому".

Нагадаємо, в матчі останнього туру УПЛ Матеус відзначився голом у ворота "Шахтаря". У цьому сезоні бразилець провів у складі "Дніпра" 5 матчів, 4 з них відіграв без замін. У дніпропетровському клубі Матеус виступає з 2011-го року, награвши 125 матчів і забивши в них 37 голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі