Гравці "Карпат" обіцяють до останнього боротися в Донецьку

Поділитися
Гравці "Карпат" обіцяють до останнього боротися в Донецьку "Карпати" будуть боротися в Донецьку
Львів'яни горять бажанням продовжити боротьбу за Кубок України.

Напередодні поєдинку 1/4 фіналу Кубка України між "Шахтарем" і "Карпатами" футболісти львівської команди повні бажання здолати сильного суперника і явного фаворита протистояння.

"Ми розуміємо, що у турнірній таблиці наші справи погіршилися після серії поразок, але гра на Кубку для нас дуже важлива. Тим більше вона одна і у випадку вдалого результату можна вийти у півфінал", - відзначив в інтерв'ю для football.ua воротар "Карпат" Мартін Богатинов.

"Ми віддамо всі сили на Донбас Арені, а як вийде - подивимося. Якісь завдання? Просто є величезне бажання у самих хлопців. Ми хочемо грати у Лізі Європи! Але на нас чекає важкий бій - будемо намагатися перемогти", - сказав македонський воротар.

Нагадаємо, що в чемпіонаті української Прем'єр-ліги "Карпати" зазнали трьох поразок поспіль і тепер всього на п'ять очок випереджають "Говерлу", яка йде в зоні вильоту. У Кубку України львів'яни, які перемагали в такому турнірі ще за часів СРСР (Кубок СРСР-1969), мають гарну можливість реабілітуватися за не сосвсем вдалий сезон.

"Знаємо, що нам буде важко, але ми не опускаємо руки", - говорить в інтерв'ю клубної прес-служби півзахисник "Карпат" Леван Кенія.

"Ми налаштовуємося на перемогу - наш тренер обов'язково поділиться своїм рецептом виходу у півфінал".

Зазначимо, що у 22-му турі чемпіонату "Карпати" поступилися "Шахтарю" на своєму полі 1:2, а у першому колі змагань донеччани без проблем розібралися з принциповим суперником на "Донбас-арені" 3:0.

Втім, наставник "гірників" Мірча Луческу відзначив, що чекає від "Карпат" атакуючої ігри.

"Напевно в середу такого не буде, що одна команда обороняється, а друга тільки атакує. Ми дивилися матч "Карпат" проти "Динамо", львів'яни грали гостро і без будь-якого остраху. Микола Костов - хороший тренер і його команди люблять показувати атакуючий футбол", - розповів прес-службі "Шахтаря" Луческу.

Нагадаємо, що матч "Шахтар" - "Карпати" відбудеться 17 квітня о 19:00. В інших матчах "Дніпро" на виїзді зіграє з "Волинню", ПФК "Севастополь" прийматиме "Таврію", а "Арсенал" - "Чорноморець". !zn

Читайте також:

Суперкубок України знову розіграють в Одесі

Перед Луческу як і раніше стоїть завдання виграти Лігу Чемпіонів

"Динамо" все-таки отримало кращого бомбардира "Карпат"

В Азії ідея об'єднаного чемпіонату втілиться раніше, ніж в Україні і Росії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі