Головний тренер "Зорі" сподівається набрати максимум очок в грі з "Динамо"

Поділитися
Головний тренер "Зорі" сподівається набрати максимум очок в грі з "Динамо" Вернидуб сподівається скористатися мінусами "Динамо" © ФК "Заря"
У найближчому турі УПЛ "Динамо" прийматиме луганський клуб.

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб напередодні матчу проти "Динамо" в рамках 19-го туру української Прем'єр-ліги заявив, що його команда постарається в цьому поєдинку вичавити максимум.

"Хлопці не побоюються іменитого суперника. Ці ігри - окраса чемпіонату. Стимул і мотивація для наших хлопців. Все-таки будемо грати з грандом. Зайвий раз команду на подібні зустрічі налаштовувати не потрібно. Ми розуміємо, чого хочемо. У "Динамо" теж серйозне завдання - стати чемпіоном. Ми, в свою чергу, будемо робити все, щоб набирати очки по максимуму і намагатися в іграх з такими командами, як "Динамо" і "Шахтар", вичавлювати максимум", - підкреслив Вернидуб.

Головний тренер "Зорі" також додав, що його підопічні намагатимуться скористатися мінусами киян: "Я розумію, що оборона в "Динамо" дуже серйозна, але й нам в обороні потрібно буде зіграти дуже строго, так як кияни мають дуже хорошу атаку. У киян слабких місць практично немає. Подивимося їхні останні матчі, зробимо висновки. У всіх команд є як плюси, так і мінуси. Плюси постараємося перекрити, а мінусами скористатися. Все в наших руках".

Нагадаємо, "Динамо" у чемпіонській гонці на 3 очки випереджає "Шахтар" після розгромної поразки "гірників" у грі з "Дніпром". А "Зоря на 7 очок відірвалася від дніпропетровців у боротьбі за бронзові медалі.

Читайте також: "Зоря" - "Динамо": огляд матчу

Матч "Динамо" - "Зоря" відбудеться 20 березня. Початок зустрічі - о 19.30.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі