Головний тренер "Ворскли" Сачко вважає першу гру у Лізі Європи визначальною

Поділитися
Головний тренер "Ворскли" Сачко вважає першу гру у Лізі Європи визначальною Сачко заявив, що "Ворскла" винна своїм уболівальникам © football.ua
Василь Сачко прокоментував майбутнє протистояння з хорватською "Локомотивою".

Головний тренер "Ворскли" Василь Сачко поділився думкою про майбутній матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи між полтавцями та "Локомотивою".

"Локомотива" - гідний опонент, до якого ми ретельно готувалися. Сподіваюся, хлопці зробили висновки після минулорічного виступу. "Локомотива" - молода команда з великою кількістю талановитих футболістів, є гравці молодіжної збірної, є кандидати в молодіжку. Кілька футболістів чудово оснащені технічно, команда грає організовано і швидко. Ми переглянули кілька ігор, і завтра на полі побачимо, наскільки ми добре вивчили суперника", - підкреслив Сачко.

"Хто фаворит? Ми з повагою ставимося до суперників, а вже журналісти нехай самі визначають, у кого більше шансів, а у когось менше. Ми не дивимося на рейтинги, адже наше завдання - виходити на кожен матч і показувати хорошу гру, домагаючись результату. Будь-який позитивний результат сприймемо з позитивом, але завтрашня гра буде визначальною - від її результату залежить, як саме ми будемо готуватися в подальшому", - також зазначив тренер "Ворскли".

Сачко підкреслив, що команда планує повернути борг уболівальникам: "Ми налаштовували команду на хороший футбол, адже ми заборгували уболівальникам за минулий рік, тому, вважаю, що і хлопці, і тренерський склад зробили висновки. Впевнений, всі сили будуть залишені на полі і результат буде таким, на який заслуговує наша команда".

Нагадаємо, "Ворскла" на виїзді зіграє з "Локомотивою" 28 липня. Матч розпочнеться о 20.00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі