Головний тренер "Спліта" Сабліч вважає, що Мілевському "потрібно змінити себе, щоб ще пограти"

Поділитися
Головний тренер "Спліта" Сабліч вважає, що Мілевському "потрібно змінити себе, щоб ще пограти" Сабліч недовго тренував Мілевського © rnksplit.hr
Горан Сабліч розповів про період роботи з українським нападником.

Головний тренер хорватського "Спліта" і екс-гравець "Динамо" Горан Сабліч поділився своєю думкою про Артема Мілевського, якого вигнали зі "Спліта" через порушення дисципліни.

"Під час мого перебування в "Динамо" він був найкращим футболістом команди. Коли я став тренером "Спліта", запросив його, вважав, що він може підсилити команду, що у нього є досвід, що багато чому може навчити молодих футболістів. Але вже через півтора місяця він просто порушив режим, і довелося розірвати контракт. Хоча я йому вірив, знав, що журналісти перебільшують. Але він людина цікава, якщо раз-два щось таке зробив - з цим важко боротися", - сказав Сабліч в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Хорватський тренер вважає, що Мілевському потрібно змінюватися: "Артем сам повинен розуміти, що йому потрібно змінити себе, щоб ще пограти і отримувати від гри задоволення. Якщо б тоді все було нормально, він би, впевнений, зараз був одним з важливих футболістів команди".

Читайте також: У Мілевського вже є пропозиції з України

Нагадаємо, Мілевський перебуває в статусі вільного агента з листопада. "Три клуби чекають на наше рішення. Все залежить від Артема. Для нас зараз головне - щоб він повернув свої кондиції", - наголосив нещодавно агент Мілевського Олександр Панков.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі