Головний тренер "Олександрії" Шаран заявив, що "рівень хорватів вище"

Поділитися
Головний тренер "Олександрії" Шаран заявив, що "рівень хорватів вище" Шаран вважає, що команда не заслуговувала на розгромну поразку © ФК Олімпік
Наставник олександрійців прокоментував минулий матч Ліги Європи.

В рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи "Олександрія" вдома приймала "Хайдук". Дебютант єврокубків не зумів порадувати своїх уболівальників і зазнав розгромної поразки - 0:3.

Головний тренер української команди Володимир Шаран зазначив грубі помилки своїх гравців і високий рівень суперника:

"Ми не заслуговували на поразку, тим більше з таким рахунком. Це футбол, це досвід. Їх команда молодша нашої, але допускати такі помилки. Тим більше після стандартних положень. Це не лізе ні в які рамки. При рахунку 0:1 і 0:2 гра стала спокійнішою, моментів стало виникати менше. Зараз важливо переналаштуватися на чемпіонат України".

"Ніхто не планував програти з таким рахунком, треба це пережити. У нас були і не такі ситуації, ми з них виходили не раз. Потрібно буде реабілітуватися перед власними вболівальниками".

"Нам бракує майстерності. Вам зараз легко казати, сидячи в конференц-залі, що це були легкі ситуації. Ми грали, як могли, в агресивний футбол. Після "Динамо" ми відразу вирішили грати у двох форвардів. Були у них моменти в першому таймі? Я не пам'ятаю. Просто технічний рівень хорватів вище".

Нагадаємо, другий матч команди проведуть 4 серпня в Хорватії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі