Головний тренер "Фенербахче" не зміг пообіцяти, що його команда обіграє "Шахтар" у матчі-відповіді

Поділитися
Головний тренер "Фенербахче" не зміг пообіцяти, що його команда обіграє "Шахтар" у матчі-відповіді Перейра: "Я не чарівник" © fenerbahce.org
Мірча Луческу і Вітор Перейра підвели підсумок першій частині протистояння турецького та українського клубів.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після першого матчу третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Фенербахче", який завершився нульовою нічиєю, назвав підсумковий рахунок зустрічі слизьким, а також заявив, що ближче до перемоги були його підопічні.

"На полі були дві команди, кожна з яких сьогодні хотіла виграти. Ми володіли перевагою в першому таймі. Після перерви "Фенербахче" більше атакував і створив кілька моментів. Але якщо брати гольові можливості, то ми мали перевагу, зважаючи на те що в першому таймі було чотири епізоди, коли м'яч мав залетіти у ворота, - наводить слова Луческу офіційний сайт "Шахтаря", - Сьогоднішній результат залишає однакові шанси для того, щоб вийти переможцем з цього протистояння. 0:0 - дуже слизький рахунок для обох команд. Потрібно з великою увагою поставитися до другого поєдинку, який відбудеться у Львові. Упевнений, "Фенербахче" через тиждень буде готовий ще краще, ніж сьогодні".

Також Луческу прокоментував ситуацію з Фредом, який підозрюється у вживанні допінгу: "Перед грою УЄФА порекомендував, щоб він сьогодні не брав участі в матчі. Але не було жодного офіційного документа, а ця рекомендація була неофіційною. Результати другого тесту ще не оголошені. Важко сказати, що сталося. Напевно, за це повинен відповідати доктор національної збірної Бразилії. Не думаю, що футболісту, який пробігає за гру 13 кілометрів, потрібні якісь таблетки. Ми чекаємо результату другої проби, і потім вже можна буде щось коментувати".

А головний тренер "Фенербахче" Вітор Перейра не зміг пообіцяти, що його команда виграє в повторній зустрічі. "Я задоволений, і тому є багато причин. Я побачив на полі багато чого, що мені сподобалося. Ми грали з сильною командою. Діяли сміливо, показали свої козирі, - цитує Перейру Tribuna.com - Ми були в непростій ситуації - нові гравці, лише 3-4 тижні разом працюємо. Але, думаю, ми з гідністю вийшли з цієї ситуації і добре зіграли. Я не чарівник, щоб обіцяти перемогу над "Шахтарем". Але ми сміливі, добре організовані і готові йому протистояти у матчі-відповіді".

Відзначимо, що в матчі-відповіді, який відбудеться 5 серпня у Львові, туркам цілком вистачить і результативної нічиєї. "Шахтар" влаштує лише перемога, а нульова нічия переведе гру в додатковий час.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі