Головний тренер "Челсі" Рафаель Бенітес побився з капітаном команди

Поділитися
Головний тренер "Челсі" Рафаель Бенітес побився з капітаном команди А чи все нормально, Рафа? © thesun.co.uk
За інформацією британського таблоїду The Sun, між іспанським наставником і одним з ветеранів команди сталася сутичка на клубній базі.

Після поразки 0:2 у черговому матчі чемпіонату Англії від "Манчестер Сіті" футболісти "Челсі" у повному складі зібралися на клубній базі у Кобхемі, інформує The Sun.

Капітан команди Джон Террі, що не взяв участь у матчі, вступив в сутичку з головним тренером команди Рафаелем Бенітесом. У підсумку, розмова на підвищених тонах переросла у бійку. Нагадаємо, раніше іспанський тренер неодноразово заявляв, що Террі не гарантовано місце в основному складі, що стало причиною невдоволення футболіста.

Джон Террі славиться своїм різким характером - 32-річний захисник має серйозний авторитет у лондонській команді і заробив собі прізвисько Залізна Людина. Один з інцидентів стався з ним у збірної Англії, коли він втратив капітанську пов'язку через звинувачення в расистських висловах щодо гравця "Куінз Парк Рейнджерс" Ентона Фердінанда.

Додамо також, що "хитається стілець" під Рафаелем Бенітесом, який був призначений на свою посаду у листопаді. Зокрема, британська преса сватає на його місце співвітчизника Мануеля Пеллегріні, який зараз працює у "Малазі", а також наставника російського "Зеніту" італійця Лучано Спалетті. А колишній головний тренер "Челсі", легендарний голландець Рууд Гулліт нещодавно відзначив, що незабаром відбудеться повернення у стан "аристократів" Жозе Моурінью. !zn

Читайте також:

Мадридський "Реал" восьмий рік поспіль визнано найбільш прибутковим футбольним клубом у світі

Андрій Шевченко може підписати контракт з індонезійським клубом

Наставник "Реала" Жозе Моурінью не проти попрацювати у Франції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі