Головний тренер "Браги" вважає "Шахтар" одним з фаворитів Ліги Європи

Поділитися
Головний тренер "Браги" вважає "Шахтар" одним з фаворитів Ліги Європи Фонсека назвав "Шахтар" "сильною командою" © orossio.pt
Паулу Фонсека відзначив атакуючі дії "гірників".

Паулу Фонсека, головний тренер португальської "Браги", яка стала суперником "Шахтаря" по чвертьфіналу Ліги Європи, заявив, що вважає "гірників" одним з фаворитів турніру.

"Ми будемо грати з одним з фаворитів Ліги Європи. "Шахтар" вигравав Кубок УЄФА. Це команда з багатим європейським досвідом, з тренером, який працює в клубі багато років, і з великою кількістю представників різних національних збірних.

Це сильна команда, яка змогла забити три голи "Реалу" на груповому етапі Ліги чемпіонів, виграла 3:0 на виїзді у "Шальке", виграла обидві гри проти "Андерлехта". Все говорить про те, що нам належить зіграти з однією з найсильніших команд, що залишилися в Лізі Європи", - зазначив Фонсека.

Окремо головний тренер "Браги" відзначив атакуючі дії "гірників": "Шахтар" сильний в атаці. Він має таких класних гравців, як Тайсон і Марлос. Очікую, що "Шахтар" буде атакувати в обох матчах, а ми спробуємо використати нашу зброю - контратаки. Ми, як завжди, будемо грати сміливо".

Читайте також: Луческу не бачить "Шахтар" переможцем Ліги Європи

Нагадаємо, матчі проти "Браги" український клуб проведе 7 і 14 квітня. На попередній стадії "Шахтар" двічі обіграв "Андерлехт".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі