Голкіпера збірної України Андрія Диканя прооперують в Німеччині

Поділитися
© ФФУ
Воротаря Андрія Диканя, якому гравець «Зеніта» Олександр Кержаков коліном зламав щелепу, прооперують в Німеччині. Гравець пробуде в лікарні п’ять тижнів. В голкіпера збірної складний перелом трьох лицевих кісток: дуги нижньої щелепи, основи верхньої щелепи і кістки, котра формує очницю.

Голкіперу національної збірної України з футболу Андрію Диканю, якому під час гри «Спартак» – «Зеніт» зламали щелепу, призначене оперативне лікування. Воротар уже вилетів до Німеччини, де йому буде накладено спеціальні пластини та штифти для фіксування зламаних кісток, повідомила прес-служба ФФУ.

За словами лікаря збірної України В’ячеслава Попова, якщо не буде ускладнень, термін госпіталізації гравця складатиме 5 тижнів.

«Лише після цього можна буде говорити про початок якось індивідуальної роботи. Однак не слід забувати, про небезпеку отримання повторного ушкодження в разі навіть влучання м’яча після потужного удару, не кажучи вже про можливі стики. В Андрія складний перелом трьох лицевих кісток: дуги нижньої щелепи, основи верхньої щелепи і кістки, котра формує очницю. Переломи − без зміщення, однак з розходженням кісток», - сказав Попов.

Раніше Попов заявив, що Дикань, скоріше за все, пропустить Євро-2012. Лікар відзначив психологічну врівноваженість воротаря, попри непросте випробування, яке випало на його долю. !zn

Читайте також:

Голкіпер збірної України з футболу Дикань отримав важку травму (відео)

Голкіпер збірної України пропустить Євро-2012 через травму

На перший матч збірної України на Євро-2012 розпродано всі квитки

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі