Голи українців Богданова і Грицука потрапили в топ-100 кращих забитих м'ячів 2016 року

Відео
Поділитися
Голи українців Богданова і Грицука потрапили в топ-100 кращих забитих м'ячів 2016 року Богданов в нинішньому сезоні забив 4 голи © ФК Олімпік
Андрій Богданов та Василь Грицук у році, що минає забили дуже ефектні м'ячі.

Два українські футболісти потрапили в топ-100 найкращих голів за 2016 рік. Спортивний рейтинг склав футбольний портал WeSpeakFootball. Так у переможну сотню увійшли голи футболіста донецького "Олімпіка" Андрія Богданова і Василя Грицука з "Олександрії".

Відео за кілька днів зібрало на Youtube близько 400 000 переглядів. У кліпі разом з забитими м'ячами Мессі, Роналду та Суареса представлені взяття воріт від українських гравців.

Голи українців можна подивитися на відео на моментах 01:08, 13:56. Відзначимо, що Андрій Богданов забив гол у матчі 7-го туру чемпіонату України "Олімпік" – "Дніпро", а Василь Грицук відзначився результативним ударом у півфінальному поєдинку Кубка України "Олександрія" – "Шахтар".

У нинішньому сезоні української Прем'єр-ліги Василь Грицук провів 14 ігор, в яких забив 4 голи і зробив дві гольові передачі. Що стосується Богданова, то на рахунку Андрія 11 проведених матчів і 4 голи з однією результативною передачею.

Читайте також: Прем'єр-ліга: матч "Олімпіка" і "Карпат" скасовано

Нинішній рік у чемпіонаті України завершився 18-м туром, в якому "Шахтар" на виїзді переграв "Динамо" з рахунком 4:3.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі