Гол Ярмоленка приніс Україні перемогу в матчі проти Уельсу

Поділитися
Гол Ярмоленка приніс Україні перемогу в матчі проти Уельсу Українці провели другий спаринг © ФФУ
Українська збірна провела спаринг з учасником Євро-2016.

Збірна України провела другий товариський матч у рамках підготовки до Євро-2016. На "Олімпійському" українці зіграли з Уельсом і здобули мінімальну перемогу.

Михайло Фоменко, як і обіцяв перед грою, виставив всіх найсильніших. Здивувати могла хіба що поява в основі молодого Коваленка, але він став однією з найпомітніших фігур на полі. Гол українці забили після стандарту, який заробив якраз півзахисник "Шахтаря". Ротань виконав м'який навіс, а Ярмоленко в дотик з розвороту точно пробив у ближній кут.

У цілому ж перша половина гри пройшла з мінімумом небезпечних моментів. У Уельсу єдину можливість відзначитися не використав Лоуренс, який пробив вище воріт з меж штрафного. В України Коваленко після закидання з глибини опинився перед голкіпером, але трохи не дотягнувся до м'яча, щоб переправити його повз воротаря.

У другому таймі Україні вдалося утримати мінімальну перевагу. Нічого стовідсоткового Уельс біля воріт П'ятова так і не створив. У той же час у господарів був один шанс, щоб збільшити перевагу - м'яч після удару головою у виконанні Гармаша пролетів зовсім поруч зі штангою.

Зазначимо, що Фоменко в товариському матчі використав тільки одну заміну, випустивши Сидорчука замість Ротаня.

Україна - Уельс - 1:0

Гол: Ярмоленко, 28

Україна: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Кучер, Степаненко, Шевчук, Ротань (Сидорчук, 59), Гармаш, Коваленко, Ярмоленко, Зозуля.

Уельс: Хеннессі, Гантер, Н. Тейлор (Хенлі, 73), Девіс, Честер, Е. Вільямс (Річардс, 65), Аллен, Хьюз (Ледлі, 79), Черч (Воукс, 61), Лоуренс (Бредшоу, 73), Д. Вільямс (Макдональд, 61).

Попередження: Гармаш, 22, Хачеріді, 38, Федецький, 51 - Річардс, 77

Арбітр - Сердар Гезюбююк (Нідерланди)

Наступний товариський матч українська збірна проведе вже в ході підготовки перед Євро-2016. Орієнтовно вона розпочнеться 19 травня.

Нагадаємо, раніше Україна мінімально обіграла Кіпр (1:0).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі