Гол-красень динамівця Буяльського у ворота "Волині" став історичним

Відео
Поділитися
Гол-красень динамівця Буяльського у ворота "Волині" став історичним © ФК Динамо
22-річний півзахисник киян поставив переможну крапку у нелегкому протистоянні з луцькою "Волинню", завдяки чому "Динамо" зберегло 5-очкову перевагу над "Шахтарем".

У матчі 20-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги 22-річний атакуючий півзахисник Віталій Буяльський, вразивши ворота "Волині" через 16 хвилин після виходу на заміну, став автором історичного голи для його команди.

Точний удар Бульяского "ножицями" після чудового пасу Андрія Ярмоленко став 200-м для футболістів, які виходили на заміну в матчах чемпіонатів України. "Динамо" стало другим клубом після "Шахтаря", які досягли цього рубежу.

Свою лепту до ювілею внесли 67 гравців киян, яких називають джокерами. Найбільше забили Максим Шацьких, Андрій Шевченко (по 12 м'ячів) і нинішній наставник динамівців Сергій Ребров (11). Найвища ефективність при цьому - у нападника киян 90-х років Павла Шкапенка - 24,2 %, то естьиз 33 своїх динамівських голів Шкапенко забив 8, вийшовши на заміну.

Додамо, що Буяльський вже вдруге в нинішньому сезоні забиває за допомогою красивих ударів: одного разу такий постріл йому вдався в поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Генгама" в Києві. Правда тоді забив динамівець хоч і зльоту, але при цьому перебував обличчям до воріт і на значній відстані.

Читайте також: Ребров розповів про конкуренцію на місце нападника в "Динамо"

23 квітня у Флоренції "Динамо" зустрінеться з "Фіорентиною" в рамках 1/4 фіналу Ліги Європи. У першому поєдинку, в якому взяв участь і Буяльський, була зафіксована нічия 1:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі