Гол колумбійця Джеймса Родрігеса на ЧС-2014 виграв приз Ференца Пушкаша

Поділитися
Гол колумбійця Джеймса Родрігеса на ЧС-2014 виграв приз Ференца Пушкаша Джеймс Родрігес став відкриттям ЧС-2014 © fcf.com.co
Колумбієць забив чудовий гол у матчі 1/8 фіналу чемпіонату світу в Бразилії. Місяць тому він став гравцем "Реала".

12 січня в Цюріху на гала-вечора ФІФА названий автор кращого гола за підсумками звітного року (з жовтня 2013-го по жовтень 2014-го). Премію Ференца Пушкаша отримав нападник збірної Колумбії Джеймс Родрігес, який забив перший м'яч у ворота Уругваю в 1/8 фіналу чемпіонату світу-2014 (2:0).

У трійці фіналістів також був ще один гол, забитий на мундіалі в Бразилії: нападник збірної Нідерландів Робін ван Персі відзначився влучним ударом в ворота тоді ще діючих чемпіонів світу іспанців (5:1). Ще одним претендентом була Стефані Рош (жіноча футбольна ліга Ірландії, за "Пимонт Юнайтед" у ворота "Уексфорд Юс").

Нагадаємо, що Родрігес став справжнім відкриттям чемпіонату світу, забивши найбільшу кількість голів у ворота суперників (6), а також віддавши чотири гольових паси. Нагадаємо, що збірна Колумбії вилетіла в 1/4 фіналу, програвши у напруженій боротьбі Бразилії 1:2. Відразу ж після закінчення ЧС "Монако" і "Реал" узгодили трансфер Родрігеса - за колумбійця "Королівський клуб" заплатив 80 мільйонів євро.

На гала-вечора ФІФА був оголошений переможець премії "Золотий м'яч". Ним прогнозовано став нападник "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі