Гладир приїде на перший збір національної команди

Поділитися
Гладир приїде на перший збір національної команди У Гладиря є проблеми зі здоров'ям © fiba.com
Один із лідерів баскетбольної збірної України не проти зіграти на Євробаскеті, але завадити може фізичний стан.

Головний тренер національної збірної України Євген Мурзін на перший збір в Южному в рамках підготовки до Євробаскету-2015 викликав 18 гравців.

Сергій Гладир, який раніше відмовився грати за збірну, все-таки приїде в Южний. "Разом з лікарем він буде проходити повний поглиблений медогляд, оскільки гравець говорить, що у нього є проблеми зі здоров'ям. Щоб приносити користь збірній, він повинен бути готовий на 100% викладатися на майданчику", - зазначив Мурзін.

У списку поки немає трьох гравців, які беруть участь у Літній лізі НБА: В'ячеслава Кравцова, Олексія Печерова та Олексія Леня. Кравцов у збірній буде точно. За словами Мурзіна, він приєднається до команди після 23 липня, коли закінчиться Літня ліга. Печеров і Лень - під питанням.

"Питання про приїзд до збірної Олексія Леня контролює особисто президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський. Зокрема, вчора вони спілкувалися. Звичайно, ще трохи передчасно, але можу сказати, що певних домовленостей досягнуто. Олексій любить Україну, хоче за неї грати. Він ще не дав остаточної відповіді, однак триває спілкування", - сказав Мурзін.

Також може з'явитися у збірній Джоель Боломбой, який виступає в NCAA і вже приїжджав на збір національної команди в минулому році. За словами Мурзіна, гравець з 2 червня не виходить на зв'язок, але з цим пообіцяв допомогти екс-тренер збірної Майк Фрателло.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що точно не зіграє за збірну Сергій Ліщук, у якого є серйозні проблеми зі здоров'ям.

Читайте також: Український баскетболіст успішно стартував у Літній лізі НБА

Збір в Южному триватиме до 5 серпня, після чого команда вирушить до Македонії, де зіграє три товариські матчі. Всього ж в рамках підготовки до Євробаскету-2015 Україна проведе 10 спарингів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі