Генінсон обраний президентом української Прем'єр-ліги

Поділитися
Генінсон обраний президентом української Прем'єр-ліги Генінсон пообіцяв звітувати про виконану роботу © Dynamo.kiev.ua
Новий глава УПЛ був обраний одноголосним рішенням.

Новим президентом української Прем'єр-ліги став Володимир Генінсон. Він був єдиним кандидатом на цю посаду і був обраний одноголосним рішенням.

"У мене в передвиборчій кампанії був пункт, що кандидат повинен влаштовувати всі клуби. З одного боку, якщо є довіра всіх клубів, значить можна спілкуватися з усіма клубами досить успішно, з іншого боку, я не належу до жодної політичної сили. Я не належу до жодного з клубів, тому вони так і проголосували", - наводить слова Генінсона Tribuna.com.

Генінсон пообіцяв звітувати перед ЗМІ за кожні три місяці своєї роботи, а також зібрався скоротити штат співробітників УПЛ. Крім того, новий голова УПЛ заявив, що в наступному сезоні Прем'єр-ліги точно зіграє 12 команд.

Також Генінсон заявив, що подасть у відставку, якщо клуби УПЛ не передадуть права на телетрансляції в Прем'єр-лігу: "Щоб щось продати - треба щось створити, щоб щось створити - треба мати на це право. Будуть передані права - буду створювати, буду продавати. Якщо права не будуть передані, то я, швидше за все, попрошу, щоб мене усунули від посади".

Генінсон донедавна обіймав посаду виконавчого директора Федерації футболу України, яку залишив у грудні минулого року. Раніше він очолював державний концерн "Укрспортарена", який керував "Олімпійським", "Ареною Львів" та київським Палацом спорту.

Читайте також: Клубам Прем'єр-ліги запропоновані три варіанти формату чемпіонату

Попереднім президентом української Прем'єр-ліги, нагадаємо, був Віталій Данилов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі