Газзаєв може очолити "Локомотив"

Поділитися
© Андрея Товстыженко, ZN.UA
У випадку якщо «Локомотив» не зможе домовитися про укладення контракту з відомим фахівцем Юрієм Красножаном - у даний час головним кандидатом на посаду наставника "залізничників", то іншим претендентом на цей вакантний після відходу Юрія Сьоміна пост є не менш відомий тренер Валерій Газзаєв.
У випадку якщо «Локомотив» не зможе домовитися про укладення контракту з відомим фахівцем Юрієм Красножаном - у даний час головним кандидатом на посаду наставника "залізничників", то іншим претендентом на цей вакантний після відходу Юрія Сьоміна пост є не менш відомий тренер Валерій Газзаєв.Переговори між «Локо» і Газзаєвим, останнім місцем роботи якого було київське «Динамо», можуть початися вже найближчим часом, але за умови, що так і не буде досягнуто компромісу з екс-наставником «Спартака» з Нальчика Красножаном. Під керівництвом Газзаєва ЦСКА став володарем Кубка УЄФА (2004/2005) і Кубка Росії (2002, 2005), «Спартак-Аланія» і ЦСКА ставали чемпіонами Росії ("Спартак-Аланія" - 1995, ЦСКА - 2003, 2005), завойовували срібні нагороди чемпіонату («Спартак-Аланія» - 1996, ЦСКА - 2002, 2004); московське «Динамо» було 3-м призером чемпіонату Росії (1992, 1993). Кращий тренер Росії 1990, 1995 років.

За матеріалами Советский спорт

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі