Гармаш пропустить матч проти Македонії

Поділитися
Гармаш пропустить матч проти Македонії Гармаш готується до Іспанії © ФФУ
Один з ключових півзахисників української збірної не зможе зіграти в матчі відбору на Євро-2016.

Денис Гармаш пропустить матч кваліфікації Євро-2016 проти збірної Македонії, який відбудеться 9 жовтня. Український півзахисник продовжує відновлюватися після травми, повідомляє телеканал "Футбол 1".

На даний момент Гармаш ще працює за індивідуальною програмою, але тренерський штаб збірної сподівається, що півзахисник відновиться до 12 жовтня, коли українська збірна у заключному матчі групового етапу кваліфікації зіграє з Іспанією.

У той же час Євген Хачеріді та Денис Бойко вже приступили до роботи в загальній групі і повинні бути готові до поєдинку проти македонців. Раніше стало відомо, що через травму розташування збірної залишив Максим Малишев. Михайло Фоменко на заміну півзахиснику "Шахтаря" викликати нікого не планує.

Нагадаємо, втрати напередодні матчу з українцями є у збірної Іспанії. Лідеру групи С не допоможуть Андрес Іньєста, Даніель Карвахаль, Бруно Соріано, а також Серхіо Рамос.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі