Футболісти зійшлися на думці: "Барселона" і Мессі зіграли погано

Відео
Поділитися
Футболісти зійшлися на думці: "Барселона" і Мессі зіграли погано Мессі розчарований © gazzetta.it
Досить рідко у футболі суперники висловлюють єдину точку зору щодо зіграного поєдинку. Однак після зустрічі двох суперклубів в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, футболісти були як одне ціле, говорячи про несподівану перемогу "Мілана" 2:0.

Вчора в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів "Мілан" досить несподівано обіграв "Барселону" 2:0. Те, чого чекала від Мессі і Ко, багатомільйонна аудиторія, що зібралася перед екранами ТБ, не побачила і близько. Була лише чудова гра міланців і заслужена перемога - 2:0. Голами відзначилися легіонери з Гани Саллі Мунтарі і Кевін-Прінс Боатенг, так що італійська преса назвала цю перемогу "ганською".

"Ми були не у своїх кондиціях. "Мілан" зіграв сильніше, - зазначив після матчу півзахисник каталонців Сеск Фабрегас. - Ми не впоралися з їхньою фізичною готовністю. "Барса" зобов'язана проводити матчі на найвищому рівні. Ми просто погано зіграли".

"Барселона" провела погану гру, - відповідає Сеску захисник Дані Алвес. - Ми не могли створити моменти, а саме вони необхідні для перемоги. Мова не йде про те, що після першого голу ми перестали чинити опір. В цілому матч був невдалим. У цьому велика заслуга суперника. Ми повинні зробити висновки і постаратися повернутися на свій рівень".

"На щастя для нас, Мессі провів не найкращий матч", - прокоментував гру суперника півзахисник "Мілана" Ріккардо Монтоліво.

"Треба було зіграти дуже щільно з таким гравцем, як Лео Мессі, тому біля нього завжди знаходилося двоє-троє футболістів. Думаю, йому було важкувато діяти в таких умовах", - сказав Саллі Мунтарі.

Слід, однак, зазначити, що гравці також єдині і на думці, що нічого в цьому протистоянні поки не вирішено: "Барселона" на домашньому стадіоні "Камп Ноу" може взяти переконливий реванш.

"Виграти матч Ліги чемпіонів у "Барселони", опікуючи Мессі, - щось на кшталт дитячої мрії. Але не варто забувати, що на своєму полі "Барса" може забити три-чотири м'ячі. Нам потрібно розумно використовувати нашу перевагу у два голи", - зазначив Кевін Констан, півзахисник "червоно-чорних".

"Міланісти" відзначили, що у випадку, якщо у Барселоні вони продемонструють таку ж самовіддачу і дисципліну, як у першому поєдинку, "Мілан" подолає стадію 1/8 фіналу. Тим не менше, їхні суперники сподіваються на перемогу в домашніх стінах.

"Вдома ми повинні зіграти у свій футбол і домогтися потрібного результату", - сказав захисник "Барселони" Карлос Пуйоль.

Нагадаємо, що матч у відповідь 1/8 фіналу між цими командами відбудеться 12 березня в Барселоні. !zn

Читайте також:

"Мілан" зупинив непереможну "Барселону" двома голами

"Галатасарай" і "Шальке" розписують нічию в Стамбулі

Ліонель Мессі став прикметником в іспанському словнику

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі