Футболісти збірної України не хочуть грати у плей-офф кваліфікації Євро-2016

Поділитися
Футболісти збірної України не хочуть грати у плей-офф кваліфікації Євро-2016 Тимощук сподівається на дві перемоги у двох матчах © football.ua
Анатолій Тимощук, Тарас Степаненко та інші гравці національної команди сподіваються на пряму путівку на чемпіонат.

У збірній України хочуть уникнути матчів плей-офф кваліфікації Євро-2016, а здобути пряму путівку на чемпіонат, ставши кращою командою серед тих, що посіли треті місця.

Так, Анатолій Тимощук наголосив, що головне завдання збірної - здобути перемоги в двох матчах, що залишилися. "Ніхто не хоче грати в плей-офф. Наше завдання - здобути дві перемоги, а потім вже дивитися на результати інших збірних. Ми розуміємо, що у Македонії потрібно обов'язково вигравати. Іспанію також потрібно обігрувати вдома", - наводить слова Тимощука Dynamo.kiev.ua.

Також ветеран збірної вважає плюсом те, що в заключному матчів українці зіграють з фаворитом групи: "Остання гра відбору з грандом - краще не придумаєш. Кожен з нас налаштовується на ці два матчі. У деяких гравців є ушкодження, тому не всі встигнуть відновитися на матч із Македонією. Думаю, вже ближче матчу з Іспанією вся команда буде рватися в бій".

Впевнений в тому, що в України буде шанс зачепитися за третє місце і Тарас Степаненко. "Я думаю, що обидва матчі важливі. Тому що з Македонією потрібно виграти, щоб не втратити очки загальнокомандні, а з Іспанією - це наш шанс зачепитися за краще третє місце. Нам потрібно прикласти всі сили для перемоги. Ми з іспанцями граємо вдома, думаю, шанс у нас буде", - сказав півзахисник в коментарі XSport.ua.

Читайте також: Україна зіграла внічию зі Словаччиною у відборі до Євро-2016

Нагадаємо, збірна України 9 жовтня на виїзді зіграє проти Македонії, а 12 жовтня вдома буде приймати Іспанію. На збори команди головний тренер збірної Михайло Фоменко викликав двох новачків.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі