Футболісти "Шахтаря" отримали довгоочікуваний виклик у збірну Бразилії

Поділитися
Футболісти "Шахтаря" отримали довгоочікуваний виклик у збірну Бразилії Луїс Адріану отримав шанс дебютувати за збірну Бразилії
Дуглас Коста і Луїс Адріану дочекалися-таки знаку уваги з боку тренерського штабу збірної Бразилії. "Гірники" мають шанс проявити себе у товариських матчах з Австрією і Туреччиною.

Футболісти "Шахтаря" Дуглас Коста і Луїс Адріану отримали довгоочікуваний виклик в збірну Бразилії, яка в листопаді проведе два товариських матчі в Європі - проти Туреччини й Австрії.

Головний тренер збірної Бразилії Дунга прийняв рішення не задіяти в двох спарингах представників бразильського чемпіонату, щоб не порушувати їх біоритм з-за різниці в часі. Тому тренер має намір перевірити найближчий резерв, який виступає за європейські клуби. У список потрапили і двоє представників "Шахтаря".

По всій видимості, звернути свої погляди в Україну, Дунгу змусила рекордна перемога "Шахтаря" над БАТЕ в Лізі Чемпіонів. П'ять м'ячів, забиті Луїс Адріану у ворота білоруської команди не залишилися непоміченими.

Примітно, що Адріану неодноразово заявляв, що вже не вірить в те, що його викличуть в "селесао", тому був готовий до того, щоб прийняти українське громадянство і посперечатися за місце в складі "синьо-жовтих".

Читайте також: "Шахтар" побив кілька рекордів у Лізі Чемпіонів

Додамо, що на чемпіонаті світу-2014 за збірну Бразилії виступав нападник "Шахтаря" Бернард. Однак він не був викликаний у розташування "пентакампеонів".

Слід зазначити, що з Туреччиною Бразилія зіграє 12 листопада, а 18-го числа відправиться до Відня, де проекзаменує Австрію.

Раніше повідомлялося, що збірна України повернулася в топ-20 рейтингу ФІФА, зайнявши 19-ту сходинку. Бразилія розташувалася на 6-му місці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі