Футболісти кримських клубів працюють охоронцями, таксистами, вантажниками - ЗМІ

Відео
Поділитися
Футболісти кримських клубів працюють охоронцями, таксистами, вантажниками - ЗМІ Футболісти з "Таврії" були позбавлені можливості заробляти на життя улюбленим заняттям © multimedia.pol.dk
Прихід окупационной влади на територію Криму перетворився для місцевих футболістів у страшний сон - професійний спорт на півострові поступово вимирає.

Зникнення професійних клубів у Криму було запущено задовго до рішення УЄФА по Криму, яке було прийнято на початку грудні в Швейцарії.

Футболісти з кримською пропискою просто залишилися без роботи - їхнє місце було зайнято приїжджими з Росії. Як розповів колишній футболіст "Таврії" Максим Приходний, чимало футболістів кримського клубу так і не отримали пропозиції з нових команд, які представляють Сімферополь, Севастополь і Ялту. Тому спортсмени змушені або вішати бутси на цвях, або шукати інші джерела заробітку. Приміром, в нічному клубі охоронцем, а також в таксі або робота вантажником.

Нагадаємо, що кримським клубам заборонили грати в будь-яких змаганнях під егідою Російського футбольного союзу, а для професійних новостворених команд з Ялти, Сімферополя та Севастополя це - друга ліга чемпіонату Росії. Втім, наскільки виконується дане рішення, зрозуміти поки не можна, адже в цьому турнірі настала перерва до весни.

У роз'ясненні низки рішень УЄФА по Криму віце-президент організації, а раніше президент Федерації футболу України Григорій Суркіс розповів, в якому випадку будуть застосовані санкції щодо Росії. Піти на такі заходи УЄФА змусить невиконання положень і вимог Російським футбольним союзом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі