Футболіста "Шахтаря" дискваліфікували за образу судді в матчі з "Динамо"

Відео
Поділитися
Футболіста "Шахтаря" дискваліфікували за образу судді в матчі з "Динамо" Тарас Степаненко (праворуч) пропустить три матчі своєї команди © football.ua
Під час українського "класико" суддя Юрій Можаровський був змушений більше 10 раз діставати зі своєї кишені картки - жовті і навіть червону.

Футболіста "Шахтаря" Тарас Степаненко дискваліфіковано за образу судді у матчі з "Динамо", який завершився 5 жовтня перемогою киян 1:0.

В одному з епізодів у другому таймі півзахисник емоційно відреагував на рішення одного з лайнсменів, буквально накинувшись на представника Феміди. Втім, головний арбітр матчу Юрій Можаровський не покарав футболіста.

Епізод був розглянутий Контрольно-дисциплінарним комітетом Федерації футболу України, який вирішив покарати Степаненко пост-фактум. Тепер "гірникові" доведеться пропустити три поєдинки чемпіонату Прем'єр-ліги. Офіційне формулювання - "нецензурні вирази на адресу судді".

Читайте також: Можаровський мав право вилучити ще кількох футболістів "Шахтаря" - експерт

Таким чином, Степаненко не зможе допомогти своїй команді у матчі з "Волинню", "Говерлою" та донецьким "Металургом". Втім, ключовий гравець центру поля вийде на важливе протистояння з "Дніпром".

Нагадаємо, що Можаровський показав за матч 11 жовтих карток, дві з яких трансформувалися в видалення В'ячеслава Шевчука. Причому кияни отримали всього три попередження.

Після поєдинку Мірча Луческу назвав дії Можаровського неповагою до "Шахтарю". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі