Форвард "Динамо" Мбокані назвав "Шахтар" кращим клубом в Україні

Поділитися
Форвард "Динамо" Мбокані назвав "Шахтар" кращим клубом в Україні Мбокані віддав перевагу "Шахтарю" перед "Динамо" © football.ua
Орендований "Норвічем" футболіст вважає головного конкурента киян найсильнішою командою України.

Конголезький нападник київського "Динамо" Дьємерсі Мбокані, який виступає на правах оренди за "Норвіч", дав прогноз на матч 1/8 фіналу Ліги Європи між "Шахтарем" і "Андерлехтом".

"Шахтар" - найкращий і найбільший український клуб, "Динамо" знаходиться позаду. "Шахтар" буде явним фаворитом у матчі проти "Андерлехта". Ставлю 60-40 в процентному співвідношенні на користь українців. Це в кращому випадку", - сказав 30-річний нападник.

"Шахтар" ще не набрав стовідсоткову форму, але вже показав, що перебуває у відмінній формі, перемігши в Німеччини "Шальке" з рахунком 3:0. Перемога в Лізі Європи – основне завдання "Шахтаря" на сезон. Президент донеччан Рінат Ахметов зробить все, щоб його клуб грав в єврокубках".

Варто відзначити, що Мбокані був орендований "Норвічем" в останній день серпня минулого року, після чого провів за англійський клуб 21 матч і забив 4 голи.

Читайте також: В 1/8 фіналу Ліги Європи "Шахтар" зіграє з "Андерлехтом"

Нагадаємо, перший матч "Шахтаря" і "Андерлехта" пройде у Львові 10 березня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі