Формула-1: Росберг став переможцем Гран-прі Європи

Поділитися
Формула-1: Росберг став переможцем Гран-прі Європи Росберг виграв п'ятий раз в сезоні © F1news.ru
Чинний чемпіон Хемілтон фінішував за межами призової трійки.

У Баку відбувся восьмий за рахунком етап чемпіонату Формули-1 - Гран-прі Європи. Першим до фінішу на азербайджанській трасі прийшов Ніко Росберг.

Німець першим стартував у гонці, і до фінішної лінії ніхто так і не зумів скласти йому серйозну конкуренцію. Другим з відставанням у 16 секунд фінішував Себастьян Феттель, а третім - Серхіо Перес, який програв лідеру 25 секунд.

"Неймовірний день, неймовірний уїк-енд! Я хочу подякувати Баку за такий теплий прийом, ви побудували чудову трасу, і тут цікаво ганятися. Звичайно, для мене все склалося як не можна краще, я дуже задоволений, як пройшли кваліфікація та гонка – це здорово", - сказав Росберг після перемоги.

Чинного чемпіона світу Хемілтона, який виграв попередній етап, протягом гонки переслідували проблеми, і він завершив етап на п'ятій позиції.

Читайте також: Формула-1: Росберг став переможцем Гран-прі Бахрейну

Таким чином, Росберг виграв п'яту гонку в сезоні і зміцнив своє лідерство в чемпіонаті. У нього 141 очко, у Хемілтона - 117, а у Феттеля - 96. У Кубку конструкторів як і раніше, впевнено лідирує "Мерседес".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі