Фонсека задоволений гравцями, незважаючи на втрату очок з "Олімпіком"

Поділитися
Фонсека задоволений гравцями, незважаючи на втрату очок з "Олімпіком" Фонсека залишився задоволений грою захисників © Sport Arena
Наставник "Шахтаря" відзначив погану якість поля в Сумах.

Сьогодні, 15 жовтня, відбувся черговий матч 11-го туру української Прем'єр-ліги, в якому зустрічалися донецькі "Олімпік" і "Шахтар", завершивши протистояння внічию - 1:1.

"Гірники" першими відкрили рахунок на 74-й хвилині завдяки удару Ордеця, але швидко пропустили м'яч у відповідь від Матяжа.

"Олімпік" дуже добре показав себе в обороні. Ми намагалися пробити їх захист і знайти простір, але у нас не вийшло. Ми завжди намагаємося попередити гравців, що поле знаходиться не в тому стані, який ми очікуємо. Але це ніяк не можна відпрацювати на тренуваннях. Хочу зауважити, що це ні в якому разі не є відмовкою. Ми були не на тому високому рівні, на якому звикли бути", - сказав Пауло Фонсека після матчу.

"Якщо говорити в цілому, то я задоволений діями нашої оборони. Нічого не можу сказати поганого щодо дій моїх гравців. Вони намагалися віддаватися по максимуму і зробили все, щоб добитися позитивного результату. Я задоволений гравцями, але незадоволений результатом".

Читайте також: Прем'єр-ліга: найкращі голи 10-го туру

Нагадаємо, в заключному матчі ігрового дня "Динамо" також зіграло внічию з "Чорноморцем".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі