Фонсека похвалив "Коньяспор" і атмосферу на стадіоні

Поділитися
Фонсека похвалив "Коньяспор" і атмосферу на стадіоні Фонсека залишився задоволений командою © Sport Arena
Наставник "гірників" поділився враженнями від минулого матчу.

Вчора, 15 вересня, донецький "Шахтар" з перемоги стартував у груповому етапі Ліги Європи. "Гірники" на виїзді здолали турецький "Коньяспор" завдяки голу Феррейри у другому таймі.

"Ми провели відмінний матч, хоча сценарій був не найкращий для нас. Ми добре грали в обороні, а також використовували всі вільні зони суперника. Також зазначу, що сьогоднішнє володіння м'яча у нас було на рівні 73%, чого дуже важко добитися в гостях. Думаю, ми повністю заслужили цю перемогу", - сказав наставник "Шахтаря" Пауло Фонсека на прес-конференції.

"Враження від "Коньяспора"? Це хороша команда з відмінною організацією гри в захисті. Тут варто просто подивитися на результати "Коньяспора" у нинішньому сезоні чемпіонату Туреччини, де команда поки не програла жодного разу. Також я хотів би сказати про фантастичну атмосферу, яка панувала на трибунах. Турецькі вболівальники забезпечили просто феноменальну підтримку, дуже потужно підтримуючи своїх. Мені дуже сподобалася обстановка тут, і я дуже вдячний всім за гарний прийом тут".

Свій наступний матч у Лізі Європи "Шахтар" проведе 29 вересня у Львові проти португальської "Браги".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі