Фонсека назвав "Гент" одним з найсильніших суперників у сезоні

Поділитися
Фонсека назвав "Гент" одним з найсильніших суперників у сезоні Фонсека похвалив суперника © ФК Шахтер
Головний тренер "Шахтаря" впевнений, що у його команди будуть труднощі.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека поділився думкою про "Гент", з яким "гірникам" доведеться зіграти в Лізі Європи завтра, 20 жовтня.

"Якщо не говорити про київське "Динамо", це буде найсильніший суперник на даний момент в цьому сезоні. Не тільки тому, що в цій команді багато хороших гравців, ми знаємо, що в Бельгії дуже хороший, сильний чемпіонат. Вони там зараз на перших місцях. Розуміємо, що у нас будуть труднощі через тактичну схему, в якій грає "Гент". Ця схема гри відрізняється від тієї, з якої ми зустрічалися з іншими командами", - сказав Фонсека.

"Я бачив усі ігри "Гента". Не думаю, що є велика різниця в тому, як команда грає вдома чи на виїзді. Ця команда завжди хоче домінувати і володіти м'ячем. "Гент" знаходиться на перших місцях у бельгійському чемпіонаті. Він ще не програвав в Лізі Європи. Це буде матч між двома найсильнішими командами нашої групи. Я дуже чекаю, щоб удача посміхнулася саме нам", - також підкреслив головний тренер "гірників".

Також Фонсека зазначив, що Кривцов і Селезньов не потраплять в заявку на матч через травми, а Малишев і Срна вийдуть в основному складі команди.

Нагадаємо, "Шахтар" стартував у Лізі Європи з двох перемог у двох матчах. "Гірники" обіграли "Коньяспор", а також впоралися з "Брагою".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі