Фоменко вважає, що конфлікт "Дніпра" і "Металіста" не вплине на атмосферу у збірній

Поділитися
Фоменко вважає, що конфлікт "Дніпра" і "Металіста" не вплине на атмосферу у збірній Михайло Фоменко попросить досвідченого Анатолія Тимощука стежити за атмосферою в команді
Головний тренер збірної припустив, що в розташуванні головної команди України гравці повинні забути про клубні справи і зосередитися на досягненні результату.

Наставник збірної України Михайло Фоменко вважає, що конфлікт між "Дніпром" і "Металістом", який склався через напружене протистояння клубів в чемпіонаті Прем'єр-ліги, а також зважаючи на недограний поєдинкок 12-го туру у Дніпропетровську, не повинен вплинути на теплу атмосферу у розташуванні національної команди.

Про це він заявив на прес-конференції, присвяченій підготовці до відбіркових матчів ЧС-2014 з Польщею і Сан-Марино, які відбудуться 11 жовтня у Харкові та 15-го числа на виїзді.

"Говорити про взаємовідносини "Дніпра" і "Металіста" з мого боку некоректно. Це - їхня справа. Коли гравці перебувають у збірній, повинні складатися зовсім інші стосунки. Збірна - це єдина сім'я", - зазначив Фоменко.

"Всім, напевно, сподобався перший тайм у Дніпропетровську. Жодному з гравців обох команд я б не пред'явив претензій щодо самовіддачі. Звичайно, те, що сталося, не є добре. Необхідно мати на стадіоні ту апаратуру, яка забезпечувала проведення матчу навіть при перебоях енергоживлення", - прокоментував наставник збірної ситуацію з перенесенням ключової гри чемпіонату.

ТАКОЖ: У "Металісті" незадоволені рішенням про догравання матчу з "Дніпром"

Тренер збірної повідав, що в перший день зборів його підопічні пройшли відновлювальні процедури і теоретичне заняття, а вже завтра розпочнеться робота на футбольному полі. На погляд Фоменка, склад на поєдинок буде формуватися залежно від суперника, тобто під збірну Польщі.

"Ми завжди виставляємо склад, виходячи з суперника: з його сильних і слабких сторін. Однак сенсу говорити про сильні і слабкі сторони Польщі немає, оскільки їхній тренерський штаб прочитає цю інформацію, і зробить певні висновки".

"Поляки, очевидно, ображені за поразку у першому матчі і будуть шукати шанс, аби не лише відігратися, але й помститися. Проте з самого початку роботи у збірній ми розуміли, що кожна наступна гра для нас як остання. І зустріч з поляками не виняток. У нашій групі чотири команди є фаворитами і рівною мірою претендують на поїздку до Бразилії", - прокоментував майбутню зустріч з Польщею Фоменко.

Нагадаємо, напередодні відповідальних матчів Україна йде на другому місці групи Н з 15 очками. Лідирує Англія (16 очок), Польща - четверта (13 пунктів).

Матч Україна-Польща розпочнеться 11 жовтня о 21:00 на стадіоні "Металіст" у Харкові. !zn

Читайте також:

Фоменко не зважився оцінювати шанси збірної на успіх після нічиєї з Англією

Вболівальники "Динамо" і "Карпат" надіслали відкритий лист президенту ФІФА

Тренер збірної Англії вважає, що Україна заслуговує на те, щоб грати на чемпіонаті світу

Соціологи: Коноплянка - найпопулярніший футболіст збірної

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі