Фоменко підтвердив проведення товариського матчу з Парагваєм

Поділитися
Фоменко підтвердив проведення товариського матчу з Парагваєм
Українці зіграють з міцним опонентом напередодні старту відбірного турніру Євро-2016. Матч відбудеться у Києві.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко підтвердив проведення товариського матчу з Парагваєм напередодні старту відбірного турніру Євро-2016 у вересні.

Імовірно з південноамериканською збірною "синьо-жовті" зіграють 3 вересня - за 5 днів до поєдинку Словаччиною. Ця гра відбудеться на головній спортивній арені країни.

"Нами було зроблено замовлення у Федерацію футболу і "УФІ", в якому ми попросили організувати товариську зустріч. Що стосується суперника, то його підбирали, виходячи з зайнятості тієї чи іншої збірної, і Парагвай виявився гарним варіантом", - розповів Фоменко.

Відзначимо, що у 2014 році поєдинок з парагвайцями стане третім спарингом. Раніше українці здолали збірну США 2:0 і Нігера 2:1.

За його словами, попереду детальне вивчення південноамериканської збірної, яка займає 50-те місце у рейтингу ФІФА. Також Фоменко відзначив деяку схожість з парагвайців з іншими збірними, які зараз представляють Південну Америку на ЧС у Бразилії.

Зазначимо, що Парагвай брав участь на восьми чемпіонатах світу з 20-ти, що є одним з найкращих показників на південноамериканському континенті. На ЧС-2010 парагвайці вийшли до 1/4 фіналу, де поступилися майбутнім чемпіонам світу - збірній Іспанії.

Фоменко підкреслив, що у випадку, якщо керівництву українського футболу вдасться домовитися про спарингу з Бразилією, він буде радий зіграти проти однієї з кращих збірних світу. Однак такий поєдинок, на думку наставника "синьо-жовтих", не має бути самоціллю.

Нагадаємо, збірна України розпочне відбірковий турнір Євро-2016 матчем зі Словаччиною 8 вересня. Також українці поборються за вихід на чемпіонат Європи з Іспанією, Македонією, Білоруссю і Люксембургом. !zn

Читайте також:

Збірна України вперше за два роки пропустила гол у товариських матчах

Тренера збірної Росії запросили пояснити причини провалу до Держдуми

У збірній Іспанії не будуть звільняти дель Боске за провал на ЧС-2014

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі