Фоменко не вважає Уельс командою-двійником Північної Ірландії

Поділитися
Фоменко не вважає Уельс командою-двійником Північної Ірландії Фоменко радий, що гравці уникнули травм © ФФУ
Головний тренер прокоментував виступ збірної України у товариському матчі.

Вчора, 29 березня, збірна України у Києві мінімально здолала Уельс, а єдиний м'яч на свій рахунок записав Андрій Ярмоленко.

Головний тренер української збірної Михайло Фоменко підбив підсумки протистояння, підкресливши, що у команди поки виходить не все.

"Поки рано моделювати гру на Євро, є ще два місяці. Просто провели контрольну зустріч. Важливо було не отримати травми. Як правило, чим я задоволений, а чимось - ні. Замін не було, тому що я вирішив дати цим хлопцям дограти до кінця. Оцінюю цей матч на четвірку".

"Контрольні ігри - час для експериментів. Ми повинні мати інформацію про хлопців. Нам надалі потрібно буде робити заміни. Спробували поставити Гармаша ліворуч, перед цим поговорили з ним. Розширили кругозір, так сказати", - сказав Фоменко на прес-конференції.

"Представники Туманного Альбіону - непрості команди. Північна Ірландія відрізняється зростом. Уельс - більш різноманітний колектив. У них не було 5-6 гравців з основного складу. Уельс може грати і в три, і в п'ять захисників, і в одного, і в двох форвардів, а Ірландія демонструє дещо інший футбол. Обстановка в роздягальні? Як зазвичай. Гравці задоволені після перемоги, вони завжди раді перебувати в національній команді".

"Ви повинні розуміти, що якщо в клубах хлопці працюють щодня і йдуть за одними схемами, то в збірній ми висуваємо інші вимоги щодо побудови гри. Це одна сторона. З іншого боку, щось може виходити, а щось - ні".

Нагадаємо, у фінальній частині чемпіонату Європи наступного літа збірна України зіграє в групі С разом з Німеччиною, Польщею і Північною Ірландією.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі