ФК «Говерла» погрожує знятися з чемпіонату України через необ'єктивність суддів (ВІДЕО)

Поділитися
ФК «Говерла» погрожує знятися з чемпіонату України через необ'єктивність суддів (ВІДЕО) © lnfaw.blogspot.com
У «Говерлі» вважають, що у зв'язку з помилками суддів команда не дорахувалася мінімум п'яти очок у турнірній таблиці. Клуб вимагає від футбольних інстанцій дати оцінку необ'єктивного, на думку ужгородців, суддівству.

Футбольний клуб «Говерла» (Ужгород) заявляє про готовність знятися з чемпіонату України з футболу через невдоволення суддівством матчів зі своєю участю.

«У разі подальшого ігнорування наших вимог і відсутності гарантій об'єктивного і кваліфікованого арбітражу в наступних матчах чемпіонату нами буде ухвалено принципове рішення про зняття команди з чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги», - йдеться у зверненні віце-президента «Говерли» Олександра Шуфрича до президента Федерації футболу України Анатолія Конькова, президента Прем'єр-ліги Віталія Данилова і куратора суддівського комітету ФФУ П'єрлуїджі Колліни.

Приводом для заяви стало суддівство арбітра Сергія Даньковського в матчі «Волинь» - «Говерла» (2:1), який, на думку ужгородського клубу, припустився грубої помилки.



Шуфрич зазначає, що у «Говерли» є обґрунтовані претензії до роботи бригад арбітрів у шести матчах за участю команди: проти «Чорноморця», «Зорі», «Іллічівця», «Таврії», запорізького «Металурга» і «Волині». Чотири з них ужгородці програли, один виграли і один зіграли внічию.

«Як бачимо, у даному переліку присутні не тільки матчі, в яких наша команда зазнала поразки, але навіть переможні для нас ігри. Більше того, у нас абсолютно відсутні претензії до дій арбітрів у певних матчах, де ми втрачали очки, наприклад, проти «Карпат», «Арсеналу» і «Кривбасу», а також матчів проти грандів вітчизняного футболу. Напевно, їм у матчах проти нашої команди допомога арбітрів поки не потрібна», - пояснив віце-президент клубу.

В «Говерлі» вважають, що у зв'язку з вищезазначеними помилками команда не дорахувалася мінімум п'яти очок у турнірній таблиці і на даний момент перебувала б не в зоні вильоту.

Клуб вимагає від футбольних інстанцій надати інформацію щодо оцінок і висновків інспекторів даних матчів щодо дій бригад арбітрів, інформацію про санкції щодо арбітрів перерахованих матчів і пояснень, чому більшість з них вже в наступних турах продовжували працювати, публічного коментаря дій арбітрів від куратора арбітрів Колліни.

У разі невиконання даних вимог та ігнорування листа «Говерла» попереджає керівництво ФФУ і Прем'єр-ліги, телеканалу «Футбол», а також керівництво полтавської «Ворскли», що клуб відмовляється проводити домашній матч проти «Ворскли», який має відбутися 9 листопада.

В даний час «Говерла» посідає передостаннє 15-те місце в чемпіонаті України, набравши 9 очок у 14 матчах. Ужгородці відстають на 4 очки від львівських «Карпат». !zn

Читайте також:

«Динамо» перервало серію невдач, «Дніпро» переграв «Металіст» у тумані (ВІДЕО)

Блохін заявив, що багато футболістів залишать «Динамо» взимку

Жеребкування визначило пари 1/4 фіналу Кубка України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі