"Фіорентина" покарала "Динамо" за гру на утримання рахунку - експерти

Відео
Поділитися
"Фіорентина" покарала "Динамо" за гру на утримання рахунку - експерти "Динамо" і його лідери зіграли не найкращий свій матч © football.ua
Кияни всього декілька хвилин не дотягнули до першої в історії перемоги над "Фіорентиною"

Динамо і Фіорентина зіграли внічию 1:1 в першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи, і тепер кияни суттєво погіршили свої шанси на вихід у півфінал.

Фахівці вважають, що кияни, несподівано для суперника відкривши рахунок у першому таймі, після перерви почали діяти в захисний футбол, грати на утримання результату. Саме тому така потужна команда, як "Фіорентина" і скористалася цим на останніх секундах поєдинку.

"Це була перша гра "Динамо", в якій команда не додала у другому таймі. З чим це пов'язано? Хотіли утримати рахунок - мабуть, спокуса переміг, і відразу ж послідувало покарання", - вважає заслужений тренер України Олександр Іщенко.

"Думаю, динамівцям не вистачило сили і досвіду у другому таймі. Тому що самі хлопці говорять, що в них уже давно не було такої енерговитратною гри. Тому хотілося напевно зберегти рахунок, притиснулися до воріт, стали діяти обережніше і отримали", - стверджує екс-футболіст збірної України Максим Калініченко.

"А взагалі "Фіорентина" виглядала краще, і гол у першому таймі виглядало нелогічним. Що стосується пропущеного м'яча, то ви мене вибачте, але давати так вільно кидати аут на 92-й хвилині, не можна. І це притому, що там було троє-четверо киян. У підсумку, хочеш проходь, хочеш подавай. От з таких дрібниць і склалася невдача "Динамо", - додав експерт.

Як би там не було, але напевно Сергій Ребров і його помічники Рауль Рианчо і Сергій Федоров зроблять все можливе, щоб не повторити подібну ситуацію у Флоренції 23 квітня, коли відбудеться матч-відповідь. Для виходу в 1/2 фіналу "Динамо" необхідно обов'язково забивати гол і не пропустити в свої ворота. Киян влаштує нічия 2:2, 3:3 і т. д., а також перемога з будь-яким рахунком.

Читайте також: Ключове протистояння в матчі "Динамо" і "Фіорентини" очікується в центрі поля

Згідно зі статистикою матчу, Фіорентина перевершила Динамо у боротьбі і атакуючих діях, а також закрила лідерів. Так, кияни провели набагато менше атак, ніж суперник - 65 проти 95.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі