ФІФА зняла вікові обмеження для арбітрів

Поділитися
ФІФА зняла вікові обмеження для арбітрів Суддям дозволили судити після 45 років © Football
Тепер чиновники організації не будуть заглядати в паспорт суддям: основним моментом для визначення профпридатності фахівця буде фізична готовність плюс власне суддівські знання і навички.

Виконавчий комітет ФІФА ухвалив рішення скасувати віковий ценз для арбітрів. Раніше арбітри могли обслуговувати міжнародні матчі лише до 45-річного віку.

Тепер же вони отримують право працювати і після досягнення цього рубежу, проте кожен суддя з цього віку потрапить під пильну увагу фахівців. Щорічно його робота і фізичний стан буде ретельно аналізуватися Комітетом арбітрів у відповідності з технічними оцінками, результатами медогляду і загальною фізичною підготовкою.

Додамо, що рішення було прийнято на виконкомі ФІФА в Маракеші (Марокко), де в ці дні проходить командний Кубок світу. Додамо, що 20 грудня у вирішальному поєдинку змагань зустрінеться іспанський "Реал" і бразильський "Сан-Лоренсо". За третє місце посперечається новозеландський "Окленд" і мексиканський "Крус Асуль".

Читайте також: Чиновник, який розслідував скандал навколо ЧС-2018 в Росії, на знак протесту пішов з ФІФА

18 грудня стало відомо, що в рейтингу ФІФА збірна України завершила 2014 рік поза топ-20, але вище Росії, яка займає 31-е місце. Українці - 25-е.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі