ФІФА дозволила Зозулі повернутися в "Дніпро" - ЗМІ

Поділитися
ФІФА дозволила Зозулі повернутися в "Дніпро" - ЗМІ Зозуля отримав дозвіл виступати за "Дніпро" © realbetisbalompie.es
При цьому на дніпровців накладено трансферну заборону.

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) дозволила форварду збірної України і "Бетіса" Роману Зозулі повернутися в "Дніпро". Про це повідомило іспанське видання AS.

Проте цей перехід не може відбутися, так як на "Дніпро" через фінансові проблеми було накладено заборону на реєстрацію нових футболістів. Таким чином, Зозуля не зможе підписати з дніпрянами контракт, поки клуб не позбавиться заборони.

Нагадаємо, Зозуля повинен був грати за "Райо Вальєкано" до кінця сезону, але фанати команди публічно звинуватили українця в нацизмі і вимагали у керівництва клубу не здійснювати трансфер, після чого Роман повернувся в "Бетіс". При цьому у гравця тепер немає можливості виходити на поле до кінця сезону, так як Зозуля змінив вже три клуби.

Варто відзначити, що в підтримку Зозулі виступили його партнери по "Бетісу", керівництво клубу, Федерація футболу України, Андрій Шевченко та багато інших.

Читайте також: Мінінформполітики просить Іспанію поширити достовірну інформацію про Зозулю

Пізніше стало відомо, що Роман Зозуля отримав пропозицію повернутися в "Райо Вальєкано". Крім того, форвард отримав запрошення замінити Анатолія Тимощука в Виконкомі ФФУ. Представники футболіста тим часом намагаються отримати дозвіл на додатковий трансфер в якості винятку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі