ФФУ спробує оскаржити дискваліфікацію "Арени Львів"

Поділитися
ФФУ спробує оскаржити дискваліфікацію "Арени Львів" "Арена Львів" дискваліфікована на відбір ЧС-2018
Українська федерація буде просити ФІФА переглянути своє рішення.

Федерація футболу України спробує опротестувати рішення ФІФА щодо дискваліфікації "Арени Львів" на матчі збірної України у кваліфікації ЧС-2018.

"Наше спільне рішення з ФФУ і з регіональними представниками, з Міністерством молоді і спорту - звернутися з проханням переглянути це рішення. Тому що у 2016-17 році в Україні буде 5 матчів, які збірна буде приймати вдома. Тому дуже важливо, щоб матч кваліфікації Євро-2016 Україна - Білорусь відбувся на стадіоні "Арена Львів" гідно", - повідомив директор стадіону Денис Ринський.

Нагадаємо, 27 вересня 2013 року ФІФА дискваліфікувала "Арену Львів" за використання на трибунах націоналістичної символіки під час матчу відбіркового турніру ЧС-2014 Україна - Сан-Маріно (9:0). Представники ФІФА побачили на трибунах прояви нацизму і расизму.

Стадіон у Львові не зможе побачити ігри національної команди аж до закінчення відбірного раунду до чемпіонату світу 2018 року. Також згідно з рішенням ФІФА національна збірна проведе перший матч відбору ЧС-2018 без глядачів. Раніше ФІФА вже відхиляла апеляцію ФФУ.

Додамо, що на матч відбору Євро-2016 Україна - Білорусь, який відбудеться 5 вересня на "Арені Львів", вже продані всі квитки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі