ФФУ оштрафована за неонацистські скандування на матчі збірної України

Поділитися
ФФУ оштрафована за неонацистські скандування на матчі збірної України Поведінка вболівальників призвела до штрафу для ФФУ © РИА Новости
ФІФА покарала Україну за поведінку фанатів на матчі з Сербією.

Федерація футболу України (ФФУ) оштрафована Міжнародною федерацією футболу (ФІФА) на 56 тисяч євро за неонацистські гасла вболівальників під час поєдинку з Сербією (2:0), який відбувся в Харкові.

На 88-й хвилині товариського поєдинку, який відбувся 15-го листопада, група зі 100 фанатів збірної України на 13-му і 14-му секторах вигукувала неонацистський гасло: "Зіг хайль, Рудольф Гесс, Гітлерюгенд, СС". Про це раніше повідомляла організація FARE, яка веде боротьбу з расизмом в Європі.

Варто відзначити, що за це ж гасло була покарана луцька "Волинь", яка провела два домашні поєдинки при порожніх трибунах.

Нагадаємо, що за порушення на трибунах збірна України раніше була позбавлена підтримки у матчі відбору на ЧС-2018 проти Ісландії (1:1), а "Арена Львів" отримала дискваліфікацію на весь відбірковий цикл.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі