ФФУ не стане перешкоджати "Таврії" та "Севастополю" у переході в російський чемпіонат, - ЗМІ

Поділитися
ФФУ не стане перешкоджати "Таврії" та "Севастополю" у переході в російський чемпіонат, - ЗМІ © Clive Barda / Royal Opera House
Російські ЗМІ повідомили про те, що в Федерації футболу України не мають наміру заважати переходу двох кримських команд Прем'єр-ліги у чемпіонат Росії. Щоправда ця інформація йшла з вуст прес-служби організації, а не вищого керівництва.

Федерація футболу України не стане перешкоджати кримським командам Прем'єр-ліги України - "Таврії" і "Севастополю" - у разі, якщо ці клуби виявлять бажання продовжити виступ у чемпіонаті Росії.

Про це повідомило агентство "Р-Спорт", посилаючись на коментар прес-служби ФФУ.

"Федерація футболу Україна виступає за цілісність чемпіонату України, але рішення, де виступати, повинні приймати клуби", - йдеться в заяві.

Втім, поки офіційної реакції на політичні події у Криму, що відбулися 16 березня, з боку Федерації і Прем'єр-ліги не надходило.

Нагадаємо, що генеральний директор "Таврії" Олександр Бойцан заявив, що у клубі готові розглянути можливий перехід у російський чемпіонат. Те саме пролунало з вуст президента "Севастополя" Олександра Красильникова. Втім, севастопольський бос обмовився: на його погляд, команді слід дограти у чемпіонаті України.

Примітно, що всі вищевказані коментарі було дано російській пресі.

Раніше в одному з інтерв'ю півзахисник "Таврії" Олег Гуменюк зазначив, що у жодному разі не погодився б змінювати український паспорт на російський і щоб "Таврія" грала у чемпіонаті Росії. А досвідчений хавбек Максим Калініченко, який більшу частину своєї кар'єри провів у московському "Спартаку", назвав таку перспективу "нісенітницею".

Нагадаємо, що у турнірній таблиці українського чемпіонату сімферопольці йдуть на останньому місці, а їхні земляки - 11-ті. !zn

Читайте також:

Газзаєв все ще вірить в об'єднаний чемпіонат України та Росії: це не політичний проект

Ультрас "Дніпра" і "Севастополя" провели у Дніпропетровську марш проти відокремлення Криму

"Севастополь" повернув тренера, з яким три роки тому вилетів у першу лігу

Аргентинський футболіст самовільно покинув розташування "Металіста"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі