Феттель виграв гонку Формули-1 в Бахрейні

Поділитися
Феттель виграв гонку Формули-1 в Бахрейні Феттель здобув другу перемогу в сезоні © formula1.com
Пілот "Феррарі" здобув другу поспіль перемогу в новому сезоні.

Сьогодні, 16 квітня, відбулася третя гонка сезону Формули-1 - Гран-прі Бахрейну. Перемогу святкував Себастьян Феттель з "Феррарі", який впевнено обійшов фаворита в особі Льюїса Хемілтона.

З поула гонку почав новачок "Мерседеса" Валттері Боттас, однак фінський гонщик в підсумку втратив лідерство, а пізніше був змушений пропустити вперед напарника Хемілтона, у якого, на думку команди, було більше шансів виграти боротьбу у Себастьяна Феттеля. В результаті Льюїс зумів лише скоротити відставання від лідера до кількох секунд, але на більше британця не вистачило. Валттері Боттас фінішував третім.

За підсумками трьох етапів лідером особистого заліку є Себастьян Феттель (68 очок), а в трійку входять пілоти "Мерседеса" Льюїс Хемілтон (61) і Валттері Боттас (38).

formula1.com

Нагадаємо, чемпіоном минулого сезону став гонщик "Мерседеса" Ніко Росберг, який після свого успіху вирішив завершити кар'єру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі