Фергюсон запросив Маркевича і Луческу на зустріч топ-тренерів світу

Поділитися
Фергюсон запросив Маркевича і Луческу на зустріч топ-тренерів світу Маркевич і Луческу поїдуть в Ньон © ФК Днепр
Зустріч елітних тренерів відбудеться 2 вересня у швейцарському Ньоні.

Легендарний екс-тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон запросив наставника "Дніпра" Мирона Маркевича на зустріч топ-тренерів світу. Про це в коментарі MatchDay розповів сам Маркевич. Також запрошено і головного тренера "Шахтаря" Мірчу Луческу, повідомляє "Сегодня".

"Мені, як і будь-якому іншому тренеру, дуже приємно отримати запрошення від Фергюсона, - сказав Маркевич. - До мене прийшов лист від УЄФА за підписом Фергюсона. Він зараз керівник тренерського штабу УЄФА. Запросили на зустріч кращих тренерів Європи. Планується, що ми будемо чотири години говорити про розвиток сучасного футболу. А ввечері зберемося на вечерю, де поспілкуємося з Мішелем Платіні. Поки не готовий сказати імена учасників, але розумію, що там зберуться кращі наставники Європи".

Відомо, що крім Маркевича і Луческу запрошення отримали Арсен Венгер ("Арсенал"), Массіміліано Алегрі ("Ювентус"), Юрген Клопп (без команди), Мануель Пеллегріні ("Манчестер Сіті") та інші. Практика подібних зустрічей проводиться УЄФА з 1999 року.

Читайте також: Автобіографія Фергюсона стала документальною книгою, що продається найшвидше за 15 років

Нагадаємо, Маркевич вивів "Дніпро" у фінал Ліги Європи, де команда програла "Севільї". Раніше авторитетне видання FourFourTwo включило Маркевича, Луческу і Реброва до ТОП-50 кращих тренерів світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі