"Фенербахче" продовжує судитися з УЄФА через гравця "Шахтаря" Фреда

Поділитися
"Фенербахче" продовжує судитися з УЄФА через гравця "Шахтаря" Фреда Фред перейшов до "Шахтаря" влітку 2013 року © ФК Шахтер
Турецький клуб хоче відсудити в УЄФА 10 млн євро.

Представники "Фенербахче" продовжують судитися з Союзом європейських футбольних асоціацій (УЄФА) з приводу півзахисника "Шахтаря" Фреда і вимагають компенсацію у розмірі 10 млн євро. Про це повідомляє видання Fotospor.

Турецький клуб незадоволений, що під час дорозслідування Фред у складі "Шахтаря" брав участь у матчах кваліфікації Ліги чемпіонів 2015/2016 проти "Фенербахче". Як повідомляє джерело, Спортивний арбітражний суд (САЅ) винесе рішення по проханню "Фенербахче" протягом місяця. Повідомляється, що шанси на перемогу у турецького клубу дуже хороші.

Фред перебрався до "Шахтаря" влітку 2013 року з "Інтернасьонала" за 15 млн євро. У поточному сезоні 24-річний бразилець є ключовим гравцем центру поля в команді Паулу Фонсеки. На його рахунку 29 матчів, чотири голи і чотири асиста у всіх турнірах.

На початку лютого 2016 року ФІФА відсторонила Фреда від участі в матчах під її егідою до 26 червня через вживання допінгу.

Раніше Фред отримав другу дискваліфікацію - до кінця липня 2017 року, а з травня він зможе тренуватися з командою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі