Федецький приєднався до "Дармштадту"

Поділитися
Федецький приєднався до "Дармштадту" Федецький назвав "Дармштадт" "міцним горішком"
Український захисник пообіцяв прогресувати разом з командою і вивчати німецьку мову.

Український захисник Артем Федецький приєднався до свого нового клубу "Дармштадту" і дав перше інтерв'ю для місцевих ЗМІ.

"Це мрія дитинства - грати в Бундеслізі. Я стежив за "Дармштадтом", це такий "міцний горішок", хочу перевірити себе в цій команді, і, звичайно, на тлі інших команд Бундесліги.

Буду віддавати всього себе на футбольному полі, щоб "Дармштадт" посів більш високе місце, ніж у минулому році, буду намагатися прогресувати разом з командою", - підкреслив Федецький.

"Що привабило в "Дармштадті"? Це команда хоч і з невеликою, але цікавою історією - за три сезони вона піднялася в Бундеслігу, це хороше досягнення. А також те, що команда попсувала нерви не одному хорошому супернику в Бундеслізі", - сказав українець.

Також Федецький зазначив, що планує вивчати німецьку мову: "У найближчий час, звичайно, буду підтягувати німецьку мову - принаймні, хоча б загальні терміни, які знадобляться мені і в побуті, і на футбольному полі".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Федецький буде виступати в "Дармштадті" під №7.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі